Fantastiska meditationsupplevelser: "Mitt medvetande tar hissen ner från hjärnan till hjärtat"

Att börja meditera förändrar människors liv! En del känner sig starkare och piggare, andra hanterar svåra situationer bättre. Några blir av med fysiska besvär. För många är det som ”att hitta hem”. Några av de som gått Benny Rosenqvists webb–baserade meditationskurs har så fantastiska upplevelser, att vi gärna vill vi dela dessa med er! Njut av berättelser från en värld långt från stress, oro och trötthet.

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Huvudvärken har släppt!

Meditation är helt fantastiskt! Jag har fått så mycket energi. Jag känner knappt någon trötthet eller stress och huvudvärken har släppt!
Eleonore

Jag finner ro och återhämtning var jag än är

– Jag har aktivt arbetat med min inre resa under cirka tre år. Det började med att jag kände mig utbränd från mitt förra jobb och då startades en meditationsgrupp som jag anmälde mig till. Mitt syfte var att stressa av och få ro. Efter varje tillfälle mådde jag mycket bra och all stress från min stora arbetsbelastning var borta.

– Jag har deltagit i andliga cirklar i en liten, pålitlig grupp och jag har utvecklat min intuition. Bennys utbildningsmaterial gav mig mycket att arbeta med och tänka på. Med meditation får jag ro, kontakt med mina känslor och drömmar och det känns som att jag ibland får healing också. Klippet med mötet med min ängel var underbart och jag blev väldigt berörd av det.

– Benny förespråkar att man ska hitta en rofylld och skön plats. Jag har ett par ställen i mitt hus som är magiska och ute i min trädgård har jag skapat små vrår för meditation, med lyktor och mysiga sittplatser. Jag får också en meditativ känsla i skog och vid hav. Jag älskar att gå längs med kusten.

– Det jag har tagit med mig på min resa är att var jag än är så kan jag alltid finna ro och återhämtning samt kärlek i mitt hjärta. Jag kommer att sprida denna känsla vidare till barnen jag arbetar med genom att avbilda magiska naturscener på en vägg med meditativ musik och låta dem sitta eller ligga och känna sköna upplevelser. Vi har även suttit vid havet och tittat ut på horisonten och bara varit tysta och lyssnat på havets brus. Tillsammans kan vi sprida ljus och kärlek i vår värld.
Jessica

Mediterar lite varje dag

När jag mediterar känner jag mig lugn och avslappnad i kroppen. Vid de senaste gångerna har jag känt ett pirr i håret uppe på huvudet även lite på höger sida av huvudet. Jag mediterar lite varje dag.
Karin

Jag kan hantera mitt liv

När jag mediterar upplever jag att mitt medvetande tar en hiss från min hjärna till mitt hjärta och där känner jag alla känslor som värdefulla, lätta och välkomna. Styrkan som meditationen ger mig gör att jag kan hantera allt som händer i den fysiska världen med ett lugn och en förståelse som jag aldrig tidigare haft. Jag kan möta mig själv och andra i ett tillstånd av frid och harmoni, i nästan alla situationer. Jag kan hantera mitt eget liv helt enkelt!
Mikaela

Bra meditationstips!

Jag har svårt att koppla av när man ska följa en meditation. Jag tror jag är mer en kännare som blir lite orolig att man inte ska hittar tillbaka till nutid igen. Kanske beror det på att jag inte slappnar av helt när jag mediterar. Jag mediterar inte varje dag, men försöker då och då. Tycker det var bra med alla tips som var med i kursen.
Marianne

Vill du också lära dig meditera?

Benny Rosenqvist guidar dig steg för steg i sin lätthanterliga webbkurs.

Du får bland annat lära dig:

  • Andningsövningar.
  • Sömn och meditation.
  • Hur du ska sitta och i vilken omgivning du bör befinna dig.
  • Olika sätt att meditera, exempelvis mantrameditation och att meditera med malas.
  • Frågor och svar om meditation.
  • Meditera tillsammans med Benny – tre vägledda meditationer.

För 249 kr har du tillgång till kursen i ett helt år. Du väljer själv i vilken takt du vill utvecklas. Alla som går kursen får ett diplom, undertecknat av Benny.

Läs mer om kursen på här eller beställ direkt här.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.