Vi har fått healing av Benny!

I våras, när Benny skickade distanshealing till Näras läsare var det hela 15 017 personer som deltog! Här kan du läsa några kommentarer från de som var med.

Text: Tidningen Nära
Foto: Shutterstock

Jag glömde faktiskt bort att jag anmält mig. Men kände mig ovanligt harmonisk på kvällen och sen när jag skulle sova för natten. Det fanns liksom väldigt hoppfulla, nästan lyckliga, känslor och en framtidstro utan något som var direkt konkret formulerat. Det måste ju ha varit healingen!
Maud 

Jag fick mycket energi. Från att ha varit i upplösningstillstånd och skällt på barnen sedan skolan slutade, så la sig ett lugn över mig och jag kunde prata lugnt och sansat med dem trots gnäll, bråk och tjat. La mig också en stund på sängen och kände hur hela jag vibrerade, så härligt!! Detta behövde jag verkligen! Tack!
Angelica 

Tack Benny för healingen. Den var märklig. Det hela började med att jag kände kittlingar i hela kroppen och blev sen tung som en sten. Så höll det på i 20 minuter. Helt plötsligt började hela min kropp att röra på sig som i en gammal egyptisk dans och ordet ”Namaste” flög över mina läppar. Min kropp blev märkligt lätt som en fjäder. Jag känner att hela jag är rensad och allt känns mycket lättare än tidigare. Tack än en gång.
Carina

Tack Benny, det kändes som sockerdricka i hela kroppen, mycket i händerna. Jag slumrade till och från, healingen kändes i kroppen resten av kvällen. Känns bättre i ländryggen idag och jag känner mig piggare och inspirerad! Tusen tack för en kraftfull healing.
Lill

Hej! Jag tror ju inte riktigt på det här, men dras ändå till det och köper ofta er tidning, så jag anmälde mig till healingen. Under healingtimmen kände jag inget speciellt och jag kom inte heller ihåg att det var dags för det. Senare på kvällen, när jag hade lagt mig och släckt lampan för att sova, la jag mig på sidan som vanligt. Kände då som att hjärtat slog väldigt hårt, så pass att det kändes som att täcket lyfte sig. Samtidigt var det inte direkt obehagligt, mer som konstig. Blev också tvungen att titta upp för att se om det var yngsta sonen som var och klappade mig på täcket, men det var det ju inte. Det fortsatte att kännas likadant varför jag nästan argt vände mig om på mage för att se om det försvann, vilket det gjorde. Morgonen efter vaknade jag och kände mig ovanligt utvilad och glad, det var länge sedan jag sov så gott. Jag har aldrig tidigare känt mitt hjärta så där, om det nu var det som kändes. Men om det, och den goda nattsömnen hade med healingen att göra har jag absolut ingen aning om. Med vänlig hälsning till er alla. 
Anna

Tack från mig och mina två kissar. Helt underbart. Sovit hela natten. Kände hur alla mina chakran blev balanserade. Fick svar på frågor. Blev av med dumma tankar. Fick råd. Allt bara kom in i mina tankar. Mår jättebra idag och mina katter är så lugna. Min gamla katt började göra saker som hon inte gjort på länge. Tack Benny Rosenqvist och tidningen Nära. 
Gun-Britt 

Satt i bilen på väg till jobbet, var ovanligt lugn och tillfreds i kroppen. Det brukar jag inte vara när jag ska dit. Det höll i sig hela natten! Härligt, tack!
Ann

Har du också mottagit healing av Benny?

Dela gärna med dig av din upplevelse genom att mejla ossTack på förhand!

Läs mer

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.