Chatt med Benny Rosenqvist 23 maj 2019

Här är alla frågor och svar från chatten med mediet och livsguiden Benny Rosenqvist den 23 maj.

 

Benny Idag sprids det ljus över världen. Jag kommer med guider, änglar och kärlek och healar massor med människor. Klockan 19.00-20.00 sker det mirakel, och jag är moderator för det stora. Du kan vara med också genom att sitta och meditera och be dina guider och änglar att ge dig energi och kraft och ett friskt liv. För den som tror, kan få vara med om mycket. Den som inte tror, kommer aldrig att se något mirakel, sa Einstein en gång. Du är ett mirakel, det är vi alla. Vi har alla ett litet universum i vårt hjärta. Det gäller bara att fånga det, så blir det större. Livet. För, där bor kunskap om hur bra vi har det, hur tacksamma vi ska vara, och vi ser sanningarna som får oss att växa till något mer. Du, jag och alla kan ge kärlek till varandra. Ikväll, 19.00-20.00. Ta hand om dig. Ta hand om det vackra. I tacksamhet för livet. 
Kram Benny

 

Saknad: Jag har en barndomsvän som sade upp kontakten med mig för ett halvt år sedan.Jag undrar hur hon har det och om hon kommer att höra av sig någon gång?

Benny Kära Saknad!
Hon kommer att höra av sig igen, hon är inne i en förändringsfas, en transformation, och du håller på att utvecklas på ditt håll. När ni gjort det kommer ni att återförenas och vänskapen kommer bli starkare än förra gången. Ibland behöver man perspektiv på livet för att växa, och då får man göra det i sig själva, fram tills det är dags att mötas igen. 
Kram Benny

Margaretha : Kommer det och bli Hasse och jag ?

Benny Kära Margaretha!
Ja, det blir du och Hasse. Tro på kärleken, och den tror på dig. Det är vackert i sig själv, det är modigt att älska, och det är viktigt att älska, för då kommer du att leva mer. 
Kram Benny

 

Ensam: Hej Benny! Jag vill ut och resa, men har ingen att resa med. Kommer jag hitta någon som vill följa med? Kram

Benny Kära Ensam!
Du kommer att hitta en vän att resa med, och det blir väldigt bra. Ni kommer att upptäcka nya nyanser i er vänskap, och den djupnar och kommer att hålla hela livet. 
Kram Benny

 

Magkänsla: Vilket arbete ska jag satsa på? Foto eller något annat?

Benny Kära Li!
Det blir foto, det blir konst och det kommer bli ord. Du är en konstnärssjäl, och du kommer inte kunna välja en inriktning. Du har så mycket -- så varför välja? Men det börjar foto nu och där kommer du utveckla ditt seende för bilder. 
Kram Benny

 

Kärran : Hej Benny, är min killkompis intresserad av något mer med mig? Jag har så svårt att tro det för han är så stöddig men ibland känns det så magiskt så har svårt att veta vad jag ska tro.

Benny Kära Kärran!
Absolut. Han kommer och måste ta initiativet till er kärleksrelation. Han stöddighet är hans osäkerhet, så han är bara kaxig, men, det kommer att lägga sig. Det blir romantik här. 
Kram Benny

 

Camilla: Min son 17 år har likheter med sin pappa som oroar mig, jag hoppas jag har fel..

Benny Kära Camilla!
Ja, men det är inga negativa likehter han har. Vi har ungefär 50/50 från våra föräldrar, och vissa egenskaper är starkare under en period. Men din son har ett vackert, varmt hjärta, så det kommer att övervinna. Han är snäll och kommer att vara en god människa. Oroa dig inte. 
Kram Benny

 

Jörgen: Hej Kära Benny❤. Hoppas att du kan ge svar denna gången❤ Kommer vi att hitta ett annat hus snart på landet för vi trivs inte här? Kommer Alice hunden och Isabella att bli vänner? Vem är min skydds ängel och vem räddade mig när jag voltade med bilen för 30 års sedan? Ha det så gott❤. Kramar Jörgen

Benny Kära Jörgen!
Det var din skyddsängel som räddade dig i den hemska olyckan. Den kvinna med fula 70-talsglasögon och lagt hår, jag vet inte vem det är men det är på mammas sida. Ni hittar snart ett nytt hus på landet där n kommer trivas jättebra. Jag ser en farstuveranda med pelagonier, den är inglasad. Ni kommer att bytta ett större uterum på baksdian med gamla fönster. Hundarna kommer att bli vänner, de har båda väldigt starka viljor och båda vill bestämma.
Kram Benny

 

Amelia: Hej! Detta är säkert en dum fråga men finns det en man (på riktigt) i min nära framtid. Det känns som kanske men är väldigt osäker? Det känns nästan för otroligt att vara sant.

Benny Kära Amelia!
Det finns en man på riktigt, ja. Det håller jag med om. Varför frågar du saker du vet? Din tro på att saker är för bra för att vara sant rör till det i ditt huvud. Känslan sitter i hjärtat, det är kärleken är och ger svar. 
Kram Benny

 

Anneli Berglund : Är mannen Davi jag träffar seriöst intresserad av ett förhållande?��❤

Benny Kära Anneli!
Han är intresserad av ett seriöst förhållande, men han tar tid på sig, så det är som att dansa tango: två steg framåt, ett steg bak. Så, du får väl dansa med den här dansen innan han riktigt vågar satsa på er. Så: tååålamod!
Kram Benny

 

Marit: Hej Benny! Var min morfar min riktiga morfar, eller hade min mormor ett annat förhållande? Tack och kram

Benny Kära Marit!
Morfar är din riktiga morfar, så mormor vänsterprasslade inte. 
Kram Benny

 

Mamma: Är orolig för min dotter som är förkrossad efter att förhållandet med pojkvännen tagit slut. Hur hjälper jag henne på bästa sätt?

Benny Kära Mamma!
Allt som sker har sin mening, och jag tror inte någon har separerat utan att det har ett syfte för något som är större, eller för mer kunskap. Din dotter kommer att träffa en ny pojkvän där hon känner lycka och får ett frieri ganska exakt 8 månader efter att de har träffats. Det är godheten personifierad, denna man. 
Kram Benny

 

Juli: Kommer jag att kunna kalla mig för mamma nästa år?

Benny Kära Juli!
Absolut kan du göra det. Du kommer kalla dig för mamma nästa år, grattis! Jag kommer gärna på dopet. Jag skojade. Lycka till!
Kram Benny

 

Camilla: Min dotter Julia 10 år vill så gärna bo lite mera hos mig, hennes pappa säger nej. Kommer hon få det?

Benny Kära Camilla!
Det är ett maktspel bara, det ska vara på hans premisser. Han gör så fel. Barn är så. Ibland behöver de sin mamma mer, ibland behöver de sin pappa mer. Han måste ge sig, för att barn måste få ha sista ordet vad de vill ha, där är prestige inte bra. Han kommer att ge med sig. 
Kram Benny

 

Björn Arlenborg,Stenstorp: Hej,Björn här! Pensionär sedan oktober 2018? Kommer jag att klara mig ekonomiskt?

Benny Kära Björn!
Det gör du. Det kommer hela tiden komma tillskott som du behöver efter hand, så du kommer ibland leva på gränsen, men oftast få hjälå så det funkar. Men pengar är energi. Det gäller att tro på att man ska ha dem hos sig, då får man god money-karma. 
Kram Benny

 

Maria: Hej Benny! Hatade mormor verkligen oss innan hon vandra vidare som en del av släkten påstår? Fick inte den känslan av mormor precis. Samt vem är det som flyttar på min ängel på skoskåpet?

Benny Kära Maria!
Detta är den största av alla lögner, det stämmer inte alls. Hon älskade er alla och var rättvis med det. Den som flyttar på änglen i skoskåpet är din mormor dessutom, för att visa att hon är runt omkring dig. 
Kram Benny

 

Frida : Kommer det bli Christopher och jag?

Benny Kära Frida!
Ja, det blir ni! Och snart också. Det är kärlek på gång. 
Kram Benny

 

Intuition: Har så stark magkänsla att det blir min föredetta man Henrik o jag igen, är det så??

Benny Kära Intuition!
Min intuition är samma som din, men det här tar lite tid, så vi får ta det klassiska ordet för dig också: tååålamod! Lycka till. Tro på kärleken och den tror på dig.
Kram Benny

 

Undrande mamma: Hej Benny! Min son har kontakt med en kvinna från Brasilien, de verkar inte bra för varandra, hur kommer det att bli?

Benny Kära Undrande mamma!
Det vet din son också, att det inte är bra för honom, men just nu håller han på att känna efter vad han vill ha och inte vill ha. Han växer, går igenom en känslomässig transformation. Det blir en annan kvinna han kommer att leva med, och bli lycklig med. Det kommer att bli bröllop och barn, så du kommer inte att missa någonting. Dop och brudklänning kommer det behövas. 
Kram Benny

 

Alicek: Varför blir jag mobbad av andra kvinnor. Orkar snart inte mer

Benny Kära Alicek!
Du är stark, du är självständig, du är vacker, du har en utstrålning som lockar andra människor, du är oberoende, kan vara ensam; det stör många människor. Det är inte okej för någon att mobba en annan människa, för något. Alla människor är vackra på något sätt, värda att bli älskade, vem de än är. Att utsätta andra människor för utfrysning och mobbning är det simplaste vi människor kan göra. 
Kram Benny

 

Ulrika: Livet har kraschat totalt och jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Har min sambo förändrats efter olyckan? Kan jag lita på honom? Är han narcissist? Ska jag gå vidare? Kommer jag gifta mig? Kram

Benny Kära Ulrika!
Det har han, han har förändrats efter olyckan. Han har en empatistörning och du kommer att gifta dig med en annan man. Detta kommer att urarta mer. Och så är kärleken ibland. Det viktigaste är att vi blir lyckliga till slut, och det kommer du verkligen att bli. 
Kram Benny

 

Vicky: Hej Benny! Jag var i Trondheim på Nidarosdomen och fick en så sjukt starkt känsla av närvaro vid min sida. Det var liksom elektriskt. Första gången jag kände såhär. Vem var det som jag hade med mig?

Benny Kära Vicky!
Det är en platsbunden ande, en man, som kände en dragning till dig och ville ge dig tecken på att han var där. Det elektriska är ju själens elektriska förmåga att nå till en annan själ. Du öppnade faktiskt dina chakran där och din förmåga för andevärlden. Lycka till!
Kram Benny

 

Sommaren 2019: Är det nu jag finner lyckan eller dröjer det? Är mitt uppe i en kris då mångårig relation spruckit då mannen sökt sig till annan kvinna. Vart tar jag vägen?

Benny Kära Sommaren!
Ja, du träffar inte någon nu i sommar i alla fall. Han gör dig en tjänst som lämnade dig, för ni var ju inte lyckliga. Det saknades kärlek. Mycket konflikter, lite kärlek. Är det så man ska leva? Det är inte lycka för mig. Du kommer att träffa en ny, lycklig kärlek, och den växer sig större och större, tryggare och tryggare. Han har lite komplex för han är tunnhårig, men han har andra kvaliteter. Bland annat har han det mest magiska leendet som man kan tänka sig, han kommer att le mycket mot dig. På riktigt. Älska med hela hjärtat, passionerat. Du kommer veta efter 10 minuter att det är han. 
Kram Benny

 

FÖRKROSSAD "anabel" HJÄLP: Finns det ljus och hopp i min realtion? är han att lita på? varför flörta om han nu ska ha mig? kvinnogalen? jag orkar inte vara den på sidan om. ska jag ha honom kvar? kommer arbete och utbildning.

Benny Kära Anabel!
Vissa människor för att höja sitt ego, för att få större självkänsla. Det är två olika saker att flörta och att älska. Han älskar dig och vill leva med dig, men har bekräftelsebehov, för han, på ett sätt, är liten i tron på sig själv. Du får ge honom självförtroende så kommer han att sluta flörta. Han behöver mycket uppmuntran. Egentligen är hans ego litet och behöver bli större. 
Kram Benny

 

Linda: 

Jag har haft kontakt med en bulgarisk man via internet i snart ett år. Finns det någon framtid för oss? Om inte kommer det dyka upp någon annan snart? Kram

Benny Kära Linda!
Jag ser svårigheter, men jag vet inte vad. Det är precis som att det inte riktigt vill sig att det ska bli ni. Du får kämpa mer för att få det att fungera. Jag tror, trots allt, vill man någonting och kämpar för det, så fungerar det på något sätt, men det är flera stängda dörrar som ni måste öppna.
Kram Benny

 

Undrande: Vem var gestalten vid min säng? eller jag drömde?

Benny 

Kära Undrande!
Det är din guide. Det är en man som du har känt i tidigare liv. Normalt brukar han ha slokhatt och lång rock. Nu visade han sig så att du inte skulle bli rädd, lite av hans ansikte. Han kommer att visa sig för dig igen, visa att han är där och vägleder dig. 
Kram Benny

 

Camilla: 

Kommer jag lyckas att bli en bra chef? Är bara gruppchef nu och vill högre.

Benny Kära Camilla!
Jaaa! Det blir bra! Du kommer att växa och bli en bra ledare och lära människor att tycka om varandra samt vara tydlig och kunna sätta ner foten. Du kommer att älska din nya position. 
Kram Benny

 

A-C: Hej! Min son har en kronisk sjukdom, kommer det att gå bra för honom?

Benny Kära A-C!
Han får medicinsk hjälp, får en specialiserad läkare på hans sjukdom som hjälper honom jättebra. Han kommer att få ett värdigt liv. Förhållandevis friskt liv, också. 
Kram Benny

 

Kerstin: 

Hej Benny, min mamma gick bort 16 mars. Tänker hon på mig, försöker hon kommunicera med mig men inte lyckats? Hon sa alltid att hon skulle försöka besöka mig men jag märker ingenting. Jag saknar henne så..Kram från Kerstin

Benny Kära Kerstin!
Det tar tid innan de kan komma från andra sidan. Jag som medium kan sällan få kontakt med någon på minst ett halvår efter att de gått över. Så det finns ett magiskt ord som heter: tålamod. De kommer när de vill, och inte när vi vill. Och, du kommer att se din mamma. Hon kommer börja i drömmarna, och sen kommer du att känna av henne. Hon saknar ju dig också, så det klart hon gör allt hon kan för att träffa dig. 
Kram Benny

 

Tvillingen: 

Hej Benny! Kan min avlidna tvilling som dog vid 6 veckors ålder ge mig tecken att hon är med mig?

Benny Kära Mamma!
Absolut. Hon finns med dig. Hon är inte 6 veckor på andra sidan, hon är så gammal hon är i antal liv och själsmässigt. Hon finns där och skyddar dig som en skyddsängel. 
Kram Benny

 

AnnBritt: Hej.Har blivit änka 3 går i livet.Och är dock bara 62 år.Träffat en förälskelse sen förr.Komer det bli vi@ AnnBritt

Benny 

Kära AnnBritt!
Det blir ni. Fjärde gången gillt! Men, man behöver ju inte gifta sig. Man kan göra en cermoni, med änglarna där hemma, och låta dem försegla er kärlek till universum i stället. Lycka till!
Kram Benny

 

LiAn: 

Min dotter arbetstränar efter att ha gått in i väggen” och fått en diagnos som bipolär. När kommer hon att få ett ”riktigt jobb”

Benny Kära Ditte!
Alla dessa diagnoser. Ibland undrar jag. Din dotter är en fantastisk tjej. Hon kommer att hitta ett jättebra jobb där hon får utbildning och kommer känna att hon är behövd, älskad. Så var inte orolig. Hon kommer att få ett fantastiskt liv. Kärleksmässigt, arbetesmässigt och leva länge. 
Kram Benny

 

Kollegan: 

Vad är Kenths känslor för mig? Vi är kollegor.

Benny Kära Ulle!
Det är besvarat. Han kommer att sköta ruljansen, så ni får någon form av kärleksrelation. Spännande! Lycka till!
Kram Benny

 

Wilas: 

Att våga släppa taget , hur gör man det? Sitter det bara i huvudet eller är det förbundet med någon av chackrorna.

Benny Kära Wilas!
Vi mår mycket bättre när hjärnan och chakran kommunicerar, för i solar plexus t.ex., där sitter själen, och i hjärtchakrat sitt hjärtat, och i halschakrat sitter kommunikationen andligen och mänskligen. Så, go with the flow. Låt energierna flöda och det kommer att hända mycket. 
Kram Benny

 

Flisan: Hej Benny, Bör jag ta upp kontakten med mina halvsyskon som svek mig? De vill ha kontakt igen... Kram Flisan

Benny 

Kära Flisan!
De har utvecklats och de saknar dig, och du saknar dem. Det är alltid bra att ge en extra möjlighet till försoning, för då har man gett dem den chansen som behövs för att utvecklas. Du känner att du är generös och slipper fundera på 'hur skulle det blivit, och varför blev det så'.
Kram Benny

 

Linus: Jag har tidigare kunnat gråta för små saker och inte kunnat ta kritik. Känner nu att jag börjar bli pressad(arbete) men kan ta kritik ganska bra men känner mig så otroligt stressad inuti och vill inte hamna i samma sits igen. Finns det något jag kan göra för att de ska bli bättre?

Benny Kära Linus!
Du är jättekänslig, det är en gåva. Du har väldigt höga krav på dig själv och vill gärna överprestera. Då blri man trött, känsligare, mer lättretlig och till och med arg när man är trött. Ta hand om dina energier. Du gör alltid mer än vad du behöver. Jag ser att du kommer komma till ett jobb snart där du känner 'här hör jag hemma'. Här vill du jobba, här blir du uppskattad. Lycka till!
Kram Benny

 

Ingeli: 

Hej Benny, tycker att min partner och jag träffas alltmer sällan. Kommer det att bli bättre eller är det dags att gå skilda vägar? Finns det någon kärlek för mig?

Benny Kära Ingeli!
Ni är inte färdiga med varandra, så ni får det bättre under en längre period. Men han är inte den sista kärleken i ditt liv. No, no, här kommer det bli något större, mer passionerat. Vilka bruna ögon du ska titta i! Så magiskt. Oj oj oj. Det blir underbart för dig som inte vågar älska riktigt. 
Kram Benny

 

Rebecca: 

Tycker Karl på jobbet att jag är söt?

Benny Kära Rebecca!
Ja, det tycker han. Han är blyg, så han vet inte vem som ska ta initiativet, men jag har för mig att det är han som ska göra det. Han behöver växa i tron på sig själv. 
Kram Benny

 

Ami: Hur kommer det att gå för min son och hans sambo. De väntar barn efter IVF och nu har de fått veta att barnet kanske har en skada.

Benny Kära Ann-Mari!
Det går bättre än vad ni tror. Skadan är inte så stor, och den kommer dessutom att växa bort så mycket att den knappt kommer att märkas. jag tror på din son och hans barn. Oro skapar bara onödighet. Kärlek, däremot, löser mycket för framtiden. 
Kram Benny

 

H-S P.: Hej! När min man dog fann jag tröst att vi skulle ses igen. hade kontakt med en präst i min sorg, som sa att det vet ingen som vet.Jag undrar om du kan förklara om det verkligen finns ett liv efter döden.

Benny Kära H-S P.!
Jag har varit där. Jag har varit med om en nära döden-upplevelse, jag har själv sett landet påa ndra sidan, sett ljuset och hört änglakören. Jag har seans och pratar med de på andra sidan och får dagligt bevis på att det finns ett liv efter detta som existerar. Det är så fantastiskt när man kommunicerar med andra sidan, för man får så många bevis på att de vill ge oss den tröst om att det finns något högre, något större. Ni kommer att ses igen.
Kram Benny

 

Vilse: Hej Benny,har börjat dejta en man men får dubbla budskap om vad han vill,kommer det leda till något seriöst?

Benny Kära Vilse!
Jag får ingen bra känsla. Det känns som att han är alldeles för rädd för att binda sig. Har du tålamod så kan det bli ni, men det kommer in någon annan på sidoflacken som vet vad han vill och vill hålla din hand och ej släppa den, som bär ditt hjärta dit ni ska gå. 
Kram Benny

 

Frun: 

Hej! Min man behöver healing efter sin infarkt. Han är anmäld till healingen ikväll. Kommer han att må bra snart??

Benny Kära Frun!
Han är redan på bättringen, och efter ikväll så börjar en ny räkning för honom, och rädslan han har kommer att försvinna. Han är rädd att han inte ska leva så länge till, men det kan han glömma, för det ska han. 
Kram Benny

 

tomas: Hej Benny! Det jag fått till mej vid readings/seans om min framtid som ska ha skett,men inte inträffat, betyder det att det är kört för detta jordeliv för mej?

Benny Kära Tomas!
Livet pågår så länge vi lever. Om vi missar någonting, eller går förbi någonting, så kommer det något annat likvärdigt, för vi får den kunskap vi behöver här och nu. Så, man får flera chanser. Inte bara en. Så, var inte rädd. Till och med det man har karma med springer efter en så det blir man ju inte av med. Så, bekymra dig inte. Saker kommer att ske positivt i ditt liv också, snart. Då kan du ta till dig det denna gången, för nu är du där. Det var du inte innan! 
Kram Benny

 

Kerstin: Vad kan jag göra för att inte vara så infektionskänslig? Är jämt sjuk

Benny 

Kära Kerstin!
Det beror ofta på psyket och hjärntrötthet. Man kan jobba med det att bygga upp sig med meditation och lugna ner hjärnan. Sen finns det något som heter holistiskt preparat som jobbar med immunförsvaret, det är jättebra. Det finns säkert fler på hälsokostbutiker. Jag vet att örtagubben.se har fler av den sorten. Så lyssna på din magkänsla vilken som är bra för dig. PS: Dessutom vet jag att du kommer må mycket bättre inom 3 månader. 
Kram Benny

 

C: 

Hej! Har mitt ex satt en ljudavlyssningsapparat i mitt hus och i fall om, hur ser den ut och var finns den? Kram och allt gott till dig ❤️

Benny Kära C!
Han gör inte det. Men rent telepatiskt så skickar han signaler till dig att han inte är färdig med dig, så jag förstår din känsla av att känna dig iakttagen, att han går in i dina energier. Det kan vara jätteläskigt också, att någon försöker tränga sig in via sin energiförmåga. Jag tycker nästan det är läskigare. Man kan göra en reningscermoni, att man tar salvia runt omkring sig, mediterar och ber om ljus och kärlek och beskydd. Då kan han inte nå dig mer. 
Kram Benny

 

Margareta: Hej Benny, kommer min ekonomi att bli böttre

Benny Kära Margareta!
Absolut. Men inte i år. Nästa år sker något bra rent ekonomiskt, ett större tillskott kommer att komma, oväntandes, som blir en bra buffert för dig och som hjälper dig med lite räkningar som ligger. 
Kram Benny

 

Anne: 

Hej Benny,Kommer jag få en anställning till hösten eller börjar jag studera igen?

Benny Kära A!
Jag ser faktiskt arbete först, men du är inte färdigstuderad så något senare ser jag även utbildning. En kombination av jobb och studier.
Kram Benny

 

Daniel : Kommer vi flytta närmre min familj eller kommer vi vara kvar där vi är nu?

Benny 

Kära Daniel!
Såklart ni flytatr närmare din familj. Ni är ju på drift, där kan ni inte va! Ni ska vara där hjärtat bor. Ni kommer få det så bra när du och din familj kommer nära varandra igen. 
Kram Benny

 

Herr-P: Jag svettas onaturligt mycket och mår väldigt dåligt pga. detta. Ser du någon hjälp eller orsak? Tacksam

Benny Kära Herr-P!
Detta är väldigt vanligt. Läkaren kan göra operativa ingrepp, men jag vet en kompis som har precis samma problem. Han gick till en kompis till mig som är homeopat, han har inga problem alls idag. Man kan välja vilket man vill. 
Kram Benny

 

Mår inte så bra: 

Hej.Min man har blivit utsatt för ryktesspridning och förtal, jobbrelaterat. Kommer vi någonsin att få upprättelse??

Benny Kära Mamma Mia!
Det är på en avancerad nivå, det är kränkande och det är mobbande. Jag tycker att ni ska prata med facket, för detta är inte okej. Han kommer att byta jobb och det är han värd. Så, lycka till för er båda när din man får det jobb som han kommer att utvecklas mycket på. 
Kram Benny

 

Freja : 

Mannen jag idag lever med känns så rätt, är han den jag så länge väntat på ?

Benny Kära Freja!
Din och min känsla är överens, bättre kan det ju inte vara. Nu är du kär och galen ,och kärleken står som bäst i båda era hjärtan. Lycka till med ert kommande liv!
Kram Benny

 

Brexit : Hej Benny! ska jag kunna tala bra svenska snart och hitta jobb i Sverige?

Benny 

Kära Brexit!
Välkommen till Sverige! Med din vilja och din framförmåga så kommer det att gå fort. Jobbet kommer du att älska, det får du mycket nya vänner på. Det är en stor arbetsplats där kommunikationen dessutom är viktig så då kommer de sista orden på plats ordentligt. Lycka till!
Kram Benny

 

Trötter : 

Hej Benny! Kan du se varför jag är så trött och även lite nedstämd. Vad kan jag göra?

Benny Kära Trötter!
Detta handlar mycket om energier, hur man får till sig dem, att du läcker energimässigt. Så, försök samla via dina chakran, gör en chakrabalansering, kontrollera, gå och ta ett blodprov och kolla om du har B12-brist, jag får den känslan. Då kan man bli nedstämd och man blir trött också. 

 

Nina: Hej. Mitt hjärta hoppar till, ibland många ggr dagligen. Är rädd att vara sjuk så drar mig att gå till doktorn. Vad ska jag göra för att må bra?

Benny Kära Nina!
Det är helt och hållet stressrelaterat. Du är inte sjuk. Nu har du fått det från mig, men jag hade dessutom för säkerhets skull skaffat en second opinion hos en läkare och fått EKG. Du ska ju bli gammal, så var inte rädd. 
Kram Benny

 

Cia: 

Genomgår nu rätt mycket förändringar. Har försökt återuppliva min barndoms kontakt med andra sidan. Är jag på rätt väg? Eller är jag bara hopplös.

Benny Kära Cia!
Du är på rätt väg men det tar lite tid att öppna upp de stora kanalerna igen. meditation hjälper ju. Jag tror på dig. Så, välkommen tillbaka, kollega! Hör av dig sen så kan vi prata lite så kan jag ge dig lite råd.
Kram Benny

 

anette: 

Hej jag har skrivit in distanshealing kl 19.00 ikväll men missat att skicka in formuläret i morse. såg det nu. Känner så starkt att jag ändå ska sätta mig i lugn och ro kl 19.00 och vara med på din healing, fungerar det? Med vänlig hälsning, Anette

Benny Kära Anette!
Jag antecknade att du vill vara med, så jag lägger en lapp bland mina vykort så du kommer vara med. Sätt dig och meditera och få den healingen du behöver. Det kommer fungera ändå. 
Kram Benny

 

Latoya: 

Kommer jag förlåta honom?

Benny Kära Latoya!
Klart du kommer förlåta honom. Men, du måste ta det i din tid och i din takt. Det vore konstigt om du inte gjorde det för det är så mycket känslor fortfarande. 
Kram Benny

 

Malin: 

När flyttar solen in i min dotters hjärta? Hon har väntat så länge på han med stort H att hon inte längre har någon tro på sig själv eller att kärleken är förunnad henne.

Benny Kära Malin!
Tid det är svårt att säga, men det dröjer inte så länge. Att det sker, det kan jag tala om. Det krävs också mod att älska, att våga öppna hjärtat. Rädslan är ju pga att hon haft en relation där hon känt sig väldigt stängd efter. Men, det är något större som ska till en riktig kärlek, på hög nivå som fortsätter sen. Så jag hör även kyrkklockor ringa. 
Kram Benny

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.