Budskap från andevärlden övertygar kändisar

Redan efter tre avsnitt hade han över 3,2 miljoner tv-tittare hemma i USA. Det är ingen tvekan om att det nya stjärnskottet Tyler Henry är ett medium i en klass för sig. I den egna tv-serien möter han kända Hollywood-stjärnor och tar kontakt med avlidna anhöriga på Andra sidan. Hans budskap ger stjärnorna gåshud och rör dem till tårar!

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Shutterstock

Han är bara 21 år gammal, men redan ett stort namn världen över. Inte bara i den andliga sfären. Tyler Henry är kanske mest känd som Hollywood-mediet som rör kändisar till tårar när han tar kontakt med deras anhöriga på Andra sidan i sitt tv-program ”Hollywood medium with Tyler Henry”.

De som har sett honom i svensk tv, i Kanal 11, vet att han är otroligt säker när han förmedlar detaljerade, icke-officiella, budskap om kända skådespelare, artister och tv-personligheter. Redan som tioåring upptäckte Tyler sin andliga förmåga. Han vaknade en natt och visste att hans farmor var död. Tyler steg upp för att berätta för sin mamma vad han fått till sig. Bara några minuter senare fick hon ett telefonsamtal från Tylers pappa som bekräftade sonens förnimmelse.

Sedan dess har Tyler fått kontakt med andar på Andra sidan. I skolan förmedlade han budskap från andevärlden och både elever och lärare kunde bekräfta hans upplevelser.

Kluddar för att tona in

I en amerikansk talk show berättar Tyler om sin förmåga.
– Jag använder mina övriga fem sinnen för att förstärka mitt sjätte, säger Tyler. Jag kan till exempel höra ett namn eller få ont i bröstet när en ande vill förmedla sättet på vilket han eller hon dog.

Tyler får, precis som i de svenska andliga tv-programmen, aldrig veta vem det är han ska träffa förrän precis när mötet sker. Han förbereder sig genom att meditera i tjugo minuter och är därefter redo att förmedla det han fått till sig.

Uppmärksamma tittare har kanske sett att han alltid har ett anteckningsblock och en penna i sin hand när han har en sittning, men det är inte för att anteckna budskapen han får till sig.
– Att kludda på ett papper är mitt sätt att tona in mig på personen och försöka koppla bort allt som är runt omkring mig, kameramannen till exempel.

– En dag när jag pratade med en kompis i telefon upptäckte jag att jag satt och kluddade på ett papper och insåg hur fokuserad det gjorde mig. Då bestämde jag mig för att prova att göra likadant på sittningar och det fungerar väldigt bra, säger Tyler i den amerikanska tv-showen ”Pop trigger”.

Just nu kan du se Tyler i Kanal 11 på onsdagar och lördagar.

Det här är Tyler:

Ålder: 21 år.
Född: I Hanford, Kalifornien.
Hemsida: www. tylerhenryhollywoodmedium.com
Följ Tyler på Instagram: @tylerhenrymedium
Följ Tyler på Facebook: Mediumtylerhenry
Tyler på Youtube: Sök på ”Tyler Henry”.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.