Anna Strandlind: Vad går du runt och känner?

Det du känner, får du mer av. Allt utgår från det du vibrerar i just nu. Anna påminner oss här om att vi måste ge oss själva rätt tankar, att det är i kärlek vi förändras.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Vi, alla människor, har fått olika gåvor i livet och det gäller verkligen att våga plocka fram dessa och tro på dem. Dina gåvor är oftast kopplade till din passion. Många jag vägleder har kommit ifrån sig själva och upplever inte den där riktiga glädjen, känslan av lycka inom sig. En del säger också att de inte vet vad det kan bero på.

Alla vet nog innerst inne, men vi kanske inte tillåter oss att drömma stort eller våga tro på något som bringar den där frihetskänslan, för vi sitter fast i de resultat vi har idag. Vi lever nu, men befinner oss i dåtid?

Vi vågar heller inte tro stort, för då kan vi bli besvikna. Så därför kör vi på i gamla spår. Vet du att du är hundra procent energi? Och att din själ är perfekt! Ditt dna är perfekt. Jag har nämnt detta tidigare i mina krönikor, men det är väl värt att påminna om igen. Du kommer till jorden med en hundra procent fulländad själ som får sin boning i din kropp.

Du har ett intellekt som tar emot dina idéer, som blir till tankar utifrån dina fem sinnen – syn, hörsel, smak, känsel och lukt. Dina tankar blir känslor som finns i ditt undermedvetna. Det är ditt undermedvetna som är kopplat till allt du gör, alltså styr dina känslor dina handlingar och detta blir dina resultat i livet. Allt går via din kropp!

Dina tankar, känslor, agerar via din kropp för att skapa de resultat du får i ditt liv. Ditt undermedvetna är delen av sinnet som uttrycker vad alla andra sinnen tar in. Detta uttryck är vad vi kallar ”att göra”.

För att ändra dina känslor så måste du ge dig själv nya idéer som blir nya tankar, genom att repetera det goda och det positiva i ditt liv och det du vill ha. Inte tvärtom. Till slut kommer dina känslor att integrera de nya goda tankarna och ta ”action” via din kropp. Då får du nya resultat.

Vi kan aldrig förändra oss genom att slå på oss själva, vi kan bara förändra oss genom kärleken vi ger oss. Då ser vi också kärleken i andra. När vi på ett djupare plan förstår oss själva och vår egen inprogrammering, kan vi förstå andra. Men allt börjar med oss själva.

Universum samarbetar med vad du känner, inte vad du tänker. Dina känslor är vad du befinner dig i för vibration, eftersom allt är energi. Dina känslor styr alltså dina handlingar.

Vad går du runt och känner på dagarna? Det du känner, får du mer av. Det är spelar ingen roll vad du kände igår. Allt utgår från det du vibrerar i nu. Så ge dig själv rätt tankar.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Fler krönikor

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.