Anna Strandlind: Hitta ditt syfte här på jorden!

Du är unik! Det finns bara en som du! Och det är endast du som vet vilka som är dina mål och hur du ska nå dem. Släpp all rädsla och visualisera, du kan skapa din dröm.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

När jag för några år sedan satte mig ner och funderade på vad mitt livssyfte är, frågade jag mig själv: ”Vad får mig att kliva upp ur sängen varje dag och hitta drivet inom mig?”.

Det var inte så lätt att veta exakt då, i alla fall inte hur jag skulle hitta dit. Idag vet jag vad min drivkraft är, mitt ”varför”, och har vetat det ett tag nu. Det hjälper mig att hålla rätt fokus. När vi vet våra mål som är baserade på längtan, passion och den egna sanningen, då hittar vi till slut till vårt ”varför” och vågar följa den kraften.

Det blir en kraft som leder oss framåt, både omedvetet och medvetet.

När vi gör något av längtan och passion och för att vi vill, då hittar vi alltid vägar att nå dit. Ibland tar det längre tid, ibland kommer resultaten snabbt. Alla människor som lyckas i livet, är de som inte ger upp utan hittar andra vägar, om den väg de provat från början inte funkar. Vi ska nog lära oss att inse att vi inte misslyckas förrän vi ger upp. Ett misslyckande kan till och med leda till något bättre. Så egentligen handlar det inte om misslyckande, utan om vår rädsla.

Rädslan sätter ibland stopp innan vi försökt. Då skapar vi själva dåligt mående och tappar hoppet. Om vi alla skulle fokusera på det vi vill ha i våra liv och veta vårt syfte, skulle världen se annorlunda ut. Det finns ingen annan som har ditt handavtryck! Det är väl ändå speciellt och unikt? Det finns ingen som du i hela världen!

Jag är övertygad om att du kom till jorden av en anledning och att du har allt inom dig i överflöd. Vi har även genetiska, speciella gåvor och krafter som vi inte alltid är medvetna om. Inte heller universums kraft som vibrerar inom oss och ut mot världen dygnet runt. Hela du är vibration och energi! Allt är energi och i rörelse, så höj din vibration till det du vill ha i ditt liv, inte tvärtom.

Gör upp ett mål som du vill nå, inte vad du tror att du kan få eller klara av. Sätt ett mål som får dig att häpna lite, känna en ”kittlande” känsla. Det är detta du vill ha! Sedan visualiserar du det varje dag i detalj, ser miljön du befinner dig i. Vad du gör, hur det ser ut, hur du mår. Agera sedan varje dag tills du når det du vill ha.

Tacka mycket och skapa din dröm. Du är nu på väg, ge aldrig upp!

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.