Anna Strandlind: Tro inte på allt du tänker

Du kan påverka ditt mående genom att tänka positiva tankar. Starta dagen med tacksamhet och försöka se det positiva som du vill ska hända. Prova att höja din energi!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Enligt forskning tänker vi ca 60 000 tankar om dagen! Nittio procent av våra tankar är samma som gårdagens. Av alla dessa tankar är enbart tre procent medvetna och nittiosju procent omedvetna. Detta är ju verkligen ett uppvaknande, eller hur? Vi använder inte vår fulla potential och vi gör saker på rutin, skapar samma mönster som ger likadana resultat på gott och ont.

Om tankarna varje dag när vi vaknade skulle vara: ”Wow, tack för denna dag! Idag kan jag skapa nya möjligheter! Vad vill jag och vad ska jag göra för att nå dit? Jag är så tacksam att få denna dag av kärlek och ska möta världen med kärleksfulla, nya ögon!”

Detta hade ju varit toppen, många hade blivit lyckligare och tagit ansvar över sitt eget liv, sin egen lycka. För att hålla oss till sanningen, så är det inte riktigt så alla dagar. Ett enkelt tips jag därför vill dela med mig av som kan ändra vårt flöde i livet och skapa mer lycka och glädje, det är just att tacka varje dag när du vaknar och leta i tanken efter allt som du är tacksam för.

Så enkelt kan det väl inte vara, kanske någon tänker nu? Då vill jag svara: ”Jo, så enkelt kan det vara!” Det viktigaste är att du verkligen känner tacksamheten och inte bara säger det. Om vi ändrar våra tankar och känslor så ändrar vi vår energi, vi höjer energin och får detsamma tillbaka. Vi blir alltså mycket lyckligare och skapar magiska saker och ting runt omkring oss.

Allt är energi, dina tankar fast ingen hör dig, skapar energi och är i ständig rörelse. Vi är i konstant rörelse och vi kan sänka vår energi, eller höja den.

Om du tänker negativt, är rädd, oroar dig, är avundsjuk, girig eller trött så får du mer av det tillbaka. Men om du känner tacksamhet, ser dig själv lyckas, tänker och känner enbart goda tankar och påminner dig om det, är glad, tror gott och ger glädje åt dig själv och andra så får du det tillbaka! Det händer så mycket positivt! Jag lovar, gör detta helhjärtat i en vecka ska du få se! Det som är viktigt är att du ska mena det och känna det i hela din kropp. Se bilder inom dig i tacksamhet!

Jag har en fråga till dig: Tror du att dina tankar har något att göra med hur din framtid ser ut? Om du svarar ja, så sätt igång med rätt tankar. Det handlar om attraktionslagen. All lycka till dig.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.