Hälsningar från Andra sidan

Djurens villkorslösa kärlek fortsätter även när de inte är kvar i de fysiska kropparna, skriver Mia Mattsson-Mercer.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock

Det händer ofta att djur kommer från Andra sidan med meddelande till mig. En del djur kommer med vishet till oss människor om livet. Deras villkorslösa kärlek fortsätter fastän de inte längre är här i sin fysiska kropp.  De har samma vibration som tidigare.

Jag har lärt mig att inte vifta bort drömmar som jag kan få under natten. Meddelanden kan komma i olika skepnader. Ibland tvekade jag att framföra det till ägaren, av rädsla att de skulle bli upprörda. 

En ryttarinna skrev och frågade om jag kunde kontakta hennes häst på distans. Under natten fick jag en stark dröm där ryttarinnan stod tillsammans med en annan kvinna och hästen. Jag beskrev min dröm till ryttarinnan om kvinnan, stallet och kärleken runt om dem. 

Det var ett starkt gyllene guldskimmer, en enorm kärlek som gnistrade vackert. Jag minns att jag vaknade upp med ett leende och hade en underbar känsla inom mig, som jag inte ville skulle försvinna under dagen.

Ryttarinnan grät när hon läste om drömmen. Det var hennes bästa vän jag beskrivit som tidigare ägt hästen, men kvinnan dog i vintras. 

En kväll under en meditation kom en hund från Andra sidan fram. Hunden ville att hennes fördetta ägare skulle veta hur hon skulle beskydda sig bättre efter strålbehandlingarna för hennes cancer! Jag tvekade först att skicka meddelandet till ägaren även om jag visste att hon var en öppen person angående det universella. Men ändå!

Jag finns omkring dig hela tiden. När du får strålbehandling så försvagas din aura, ditt energifält. Det gör att du är mer mottaglig mot andras energier runt omkring dig. 

Jag tänkte på ozonskiktet, det var ju likadant med vår Moder Jord. Det försvagades från all bestrålning och gjorde henne sjukare.

Det var som hunden på Andra sidan besvarade min fundering utan att jag hade sänt en fråga.
Precis! Förstår ni människor nu hur viktigt det är att beskydda era auror och likaså med Moder Jords aura?

Min tanke for iväg, ”Men hur ska vi skydda Moder Jord?” 
På samma sätt som med er själva. Med ritualer eller med bön och beskydd.

Jag kände en tacksamhet över hur mycket sunt förnuft som vibrerade runt omkring oss. Ett bibliotek som ständigt vibrerar.

Jag mindes plötsligen en häst från Andra sidan, hans fördetta ägare önskade att hon gjort vissa saker annorlunda tillsammans med honom. Hon sörjde honom förtvivlat mycket. 
Allting är perfekt mellan oss, för jag älskade dig rakt igenom allting som hände. När du vågar älska, kan rädslan aldrig nå dig.

That’s Amore!
Mia Mattsson-Mercer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.