Din guide talar till dig varje dag

Andevärlden finns alltid vid vår sida. Ibland ger den oss små tecken för att uppmärksamma oss om något, eller så skickar den bara en liten hälsning. Leta inte, men var öppen för tecken! Då kommer du snart att upptäcka dem.

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

Nog finns det tecken i symboler, siffror eller i en text, till exempel i en låt vi hör! Vår guide kanske vill förmedla något viktigt till oss och då kan det dyka upp strofer eller ord i vårt inre. Det kan vara ett tecken för något vi behöver ta tag i, men som vi kanske inte själva sett just då. 

Vi kan också få tecken via våra drömmar. Det är klara indikationer för att det är något andevärlden vill att vi ska lyssna på. Det kan till exempel vara att vi ska byta jobb eller flytta. 

Jag längtar efter kärlekens tecken från världen, för jag vet att tecken är på väg till oss alla så att vi tillsammans kan skapa en bättre och mer kärleksfull värld.  

Liten tecken-skola

FÄRGER

Rött: Står för ilska, kärlek eller passion.
GultHar med andlig intelligens, utveckling och transformation att göra. Den gula färgen står för högre medvetenhet på intellektuell nivå. Dalai Lama och tibetanska munkar klär sig i gult för att visa att de vill utvecklas och möta sin gud.
Blått: Den ljusblåa färgen är healingfärgen, men det kan också stå för att man ska kyla ner sig, lugna ner sig. 
Grönt: Står för harmoni och lugn.
VittÄr alla färger tillsammans och den renaste av dem alla. Vitt står ofta för stor utveckling och den universella ljuskunskapen. Därför har änglar ett vitt sken runt sig när de kommer till oss.
Svart: Står för att vända blad, det är en förändring på gång. Kom ihåg att utan mörker finns det inget ljus, vi lever i kontrastens tid. När vi är i mörkret så längtar vi efter ljuset.

DJUR

UgglaHögre kunskap. Ser saker som andra inte ser i mörker.
ÖrnMänniskoande, står för magi.
Lejon: Ledare, kan till exempel betyda att man ska få ett chefsjobb. 
Tigerhona: Överbeskyddande mamma. 
Nyckelpiga: Står för lycka. 
Trollslända: Är en vacker symbol för transformation. Står också för andlig utveckling och en högre skola.
FjärilStår för andlig uppkoppling och att man håller på att utvecklas. Du kan vara på väg till en upplysning. Det är en vacker symbol för andlighet över huvud taget.

ÖVRIGT

StjärnaMan brukar säga att när en stjärna blinkar är det ett tecken från en ande. Kan också betyda oändlighet, för även om en stjärna har slocknat så lyser den. 
KlockslagÄr ofta tecken från tidigare liv. Man kan ha fötts eller dött på det klockslaget i ett tidigare liv. 
Vatten: Står för känslor och det moderliga. Ett stilla vatten står för lugn och ett stormigt vatten med höga vågor står för oroliga känslor.
EldStår för passion, energi eller flöde. 
ÖgonÄr en symbol för att öppna upp sitt seende mer andligt.
EvighetssymbolenStår för oändlighet, pengar och att leva mer i nuet.
Fjäder: Är ett tecken för att en ängel varit på besök. Ett tecken för hopp.
HjärtaKärlek! 

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.