Din skyddsängel är alltid med dig – så ber du om hjälp

Tacka änglarna för deras beskydd, det är ett bra sätt att starta din bön. Var öppen för tecken, kanske i form av fjädrar eller ljus. När du tänker på dem så finns de nära.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag har fått till mig att vår skyddsängel aldrig lämnar oss och att vi alla har en skyddsängel som finns vid vår sida hela livet. Oavsett vad vi gjort eller gör i livet. Den hjälper oss att ta oss igenom utmaningar, men det är vi själva som väljer vilka val vi gör och vilka beslut vi tar.

Skyddsänglarna hjälper oss att växa

Tänk så många gånger jag tänkt: ”Hur klarade jag mig igenom det som var så tufft, var fick jag kraften ifrån?”. Jag är helt övertygad att våra skyddsänglar hjälper oss att växa, träna på att fatta bra beslut och lyssna till vårt hjärta.

LÄS ÄVEN: Är siffrorna ett budskap från änglarna? Lär dig tolka änglanummer!

När vi tänker på änglarna så drar vi dem till oss, för de är energi. När vi sedan uttalar ordet ängel eller ber om deras hjälp, kommer de. Jag har upplevt änglars närhet när jag läser om dem, både genom fjädrar och av energi i form av olika ljus som visar sig.

Änglarna bor i våra hjärtan

Det som är viktigt att komma ihåg är att vi upplever dem på olika sätt. En lugn, skön känsla kan betyda att du har änglarna med dig. Jag brukar tacka varje dag att de finns för mig och jag känner ofta glädje och stark kärlek när jag gör det. Det händer att tårarna kommer, tårar av tacksamhet.

Våra änglar finns inom oss, de ”bor” i våra hjärtan. Vi är sammankopplade med dem via vår intuition när vi går den väg som känns rätt. Vi kan alltid be dem om hjälp, sedan ha tillit och agera därefter. Det är ofta mer än en skyddsängel som jobbar med oss, men de kan ha olika uppdrag. Det är lite beroende på vad du utvecklas inom för område.

LÄS ÄVEN: Änglameditation i fem steg: För mindre stress i vardagen

När du får kontakt med änglar så känns det som att ”du är hemma”. Förvänta dig inget ”underverk”, det är mer som något fint inombords. Du kan be en bön till änglarna varje dag om du vill ha hjälp: ”Tack för att jag får skydd och kraft från änglarnas ljus, värme och kärlek”.

Du blir alltid hörd. Jag tycker också att det känns det bra att börja med ordet ”tack”.

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.