Anna Strandlind: Hur går det till hos ett medium?

Arbetet som medium är ett sätt att vägleda. Anna får god hjälp av änglar, guider och högt uppstigna mästare och bjuder gärna in andar som pockar på att komma till tals.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag har jobbat som medium och vägledare i ganska många år nu, det är som ett kall för mig. Jag brinner verkligen för mitt arbete. Jag har alltid jobbat med människor i olika sammanhang. Till exempel inom akutsjukvård, akutpsykmottagning, vård och omsorg, inom filmproduktion, träning, hälsa och friskvård samt som personalchef. Kontakten med andra människor betyder mycket för mig även i mitt arbete som medium, vägledare, och djurkommunikatör idag. Jag har lärt mig mycket av alla möten, jag har framför allt kommit människor nära. När vi öppnar oss och vågar vara sårbara, då händer mycket inom oss.

Vi vill alla bli älskade, kunna älska och finna glädje i livet. Där har vi en gemensam punkt oavsett vem vi är. Vi som arbetar som medium kan se saker och ting i ett större perspektiv, på så sätt kan vi hjälpa när det händer svåra saker i livet. När jag möter mina klienter fysiskt eller via telefon så är alltid syftet att ”tjäna” personen i det högsta goda. Jag lämnar mitt ego utanför och kanaliserar från mina hjälpare som kan vara guider, änglar eller högt uppstigna mästare. Jag lyssnar och känner via min intuition och som verktyg har jag mina tarotkort och änglakort.

Jag brukar alltid meditera en kvart före sittningen och då få till mig vad som hänt personen jag ska möta, sådant som berör den personens frågor. På så sätt får klienten lite bevis på att jag kan sia. Ibland pockar någon anhörig från andra sidan på och vill ha uppmärksamhet, då frågar jag alltid om det går bra om jag får bjuda in den anden. Då ska jag kunna beskriva hur den personen såg ut när den levde, vilken relation denna ande har till klienten, ålder, personlighet, boende, arbete, vad personen dog av med mera, innan jag lämnar något budskap. Klienten ska veta vem det är jag har kontakt med, innan jag berättar vad jag får till mig.

Det är så berörande varje gång att få till sig denna kärlek och budskap som andevärlden ger oss. När det gäller vägledning så ska klienten alltid få verktyg med sig innan vi lägger på eller skiljs åt. Oftast handlar vägledning om att klienten får en bekräftelse på vad han/hon har tänkt på, men som jag inte visste något om innan. Därefter fortsätter man att se på möjligheterna till det bästa.

Det ska alltid kännas upplyftande och berikande efter ett samtal med ett medium. Du ska känna dig stärkt i vägledningen. Det är enormt viktigt för mig i mitt arbete.

 

Varma kramar från mig,

Anna Strandlind signatur

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.