Benny: Så kan du heala ditt djur!

Healing är en kärleksöverföring och en önskan om läkning. Djur har lättare än vi människor att ta emot healing. Vårt medium Benny Rosenqvist tipsar dig: Prova att ge energi till ditt djur!

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

Man kan heala alla djur! De är mycket mer mottagliga för healing, än vi människor är. Vi har intellektet som kopplas in – vad är det som händer? Djuren, däremot, går mer på känslan – så bra det känns!

När jag har healar en katt så känner jag med händerna kring djurets kropp var jag ska ge healing. Då kan det hända att katten slickar där den har ont. Den visar mig! Och när den är nöjd och känner att det räcker, får jag en slick på handen – tack så mycket. Av hund har jag fått en blöt puss i hela ansiktet efter avslutad healing.

I och med att jag också är djurkommunikatör, kan jag be djuren skicka bilder till mig på hur de mår, var de har ont och hur det känns.

För cirka 25 år sedan lärde jag känna en kvinna som hette Christina, hon hade en gård utanför Vellinge med massor av hästar. Jag åkte dit och pratade med de hästar som mådde dåligt och brukade heala dem. Ibland tillkallade hon veterinär efteråt och berättade vad jag hade sagt. 

Det hände vid andra tillfällen när veterinären kom dit först, att han bad henne att kalla på mig eftersom veterinären inte kunde hitta var hästen har ont! Så fick vi ett samarbete, veterinären och jag, via Christina trots att vi aldrig träffades!

Jag minns en häst som hade problem med ländryggen men haltade, så veterinären och Christina trodde det var knäet som var skadat. Men det stämde inte riktigt och de fick inte ihop hur det förhöll sig. Men jag kunde se att det var något med hästens högra sida, där fanns en inflammation som gjorde att hästen fick ont i knäet. Då kunde de medicinera höften med kortison och hästens knäonda försvann.

Jag vet att vi alla har mer eller mindre healingförmåga och alla har vi kärlek till våra djur, och det är bästa början för att ge någon healing. För healing är en kärleksöverföring och en önskan om läkning. Vem känner ditt djur bättre än du som ägare! Och du kan kommunicera med ditt djur via tankar.

Ibland kan man till och med få förnimmelser på sin egen kropp om var djuret har ont. Du kan känna av smärta i tassen, då gör det ont i din fot. Jag använder min kropp som ett instrument för att ta in djurets smärta eller oro. Vi kan alla vara ett instrument för våra djur. Det gäller bara att våga lita på den känsla vi får till oss!

Så får du känslan av att det är magen som krånglar, lägg dina händer på djurets mage och tänk att du är ett verktyg. Tänk att universum, via dig som redskap, sänder det helande blå ljuset till djurets mage för läkning. Att de krafter som finns i djuret, de egna helande krafterna, jobbar samtidigt. Och att du önskar att ditt djur blir friskt. 

Våga prova att heala ditt djur! Djur är väldigt mottagliga och djuret älskar att få energi av dig. Det är en närhet som är bra. Djuret kanske betalar tillbaks genom att ge dig healing! Detta är kärlek på hög nivå.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.