Anna Strandlind: Allt du önskar kan du få

Attraktionslagen finns till för oss alla och hjälper oss att nå våra mål. Men det gäller att våga tro på att det fungerar. Visualisera din dröm som om du redan var där. Prova!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Jag anser att vi har kommit till denna värld för att växa och lära oss saker och ting. Eftersom allt är energi så är också allt i rörelse. Energi står inte still, den kan expandera, växa och utvecklas. Precis som vi människor. Därför tror jag att det är viktigt att vi inte stannar upp utan ser våra dagar som något nytt och utvecklande.

Det kanske låter lite ”överarbetat” men jag tror inte att det är det. Vi tänker cirka 90 procent likadana tankar idag som vi gjorde igår och hur utvecklande är det? Då menar jag de tankar vi har när vi stiger upp, gör våra dagliga sysslor på rutin, åker till jobbet, kommer hem, lagar mat. Ja, du förstår säkert vad jag menar.

Jag tror också att vi människor underskattar vår förmåga och inte tar vara på allt vi kan, på grund av rädsla. Vi vänjer oss snabbt vid olika rutiner och ifrågasätter inte varför vi gör vissa saker och varför vi inte skulle klara av det vi egentligen vill göra.

Vad vill du ha i ditt liv? Säg det högt till dig själv. Obs – och detta är viktigt – det är inte vad du tror du kan få, utan vilken är din önskan? Det är en väldig skillnad. Det finns ett överflöd i universum till oss alla, vi är ämnade att få det vi vill ha. Alla vill ha olika saker, så det räcker till var och en.

Attraktionslagen är en konkret lag. Jag har skrivit om detta förut men inte på samma sätt. Det du tänker och lägger energi på är det du skapar i ditt liv. Det räcker alltså inte bara att tänka på det du vill ha utan du ska känna. Du ska vara i känslan som om du redan hade det du vill nå. Det är det viktiga. Din känsla ska vara naturlig och ”självklar”. Du är redan där! Jag tackar ofta änglarna för att de hjälper oss.

Detta går att öva på, så om du varje dag lägger kärlek, glädje och energi på det du vill ha och visualiserar det starkt flera gånger, så kommer du att få det. Och var i harmoni med det. Känn dig värdig, stolt och säker på att du redan har det.

När jag ville ha min häst Duggan så visualiserade jag detta och såg mig själv med hästen. Jag tackade mycket innan och kände att hon och jag var ett. Inom mig såg jag vad vi gjorde tillsammans, vart jag red… Jag fick henne efter ett par veckor!

Jag funderade aldrig på hur jag skulle få denna häst, utan litade på att universum löste det åt mig. Och det hände. Detta är inget specifikt för mig, alla kan göra detta så sätt igång! Vad vill du ha?

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.