Anna Strandlind: Kommunikation med änglar och guider

Kan man be för mycket? Nej, säger Anna bestämt. Guider och änglar vill hjälpa oss så mycket de bara kan och de finns alltid nära. Universum är fyllt av kärlek till oss alla.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Änglar är av ren, kärleksfull energi och de älskar oss för de vackra själar vi är. De är våra beskyddare, vägvisare, lärare och mentorer. De har inget ”ego” utan drivs av ren kärlek till oss människor och till universum. De dömer aldrig, och vi kan vara helt trygga när vi ber en ängel att komma till oss och hjälpa.

Vi kan uppleva dem på olika sätt, inget sätt är bättre än något annat. De kan visa sig som en ”mänsklig skepnad”, men de flesta gånger har jag sett dem som ljus. Ibland i olika färger. Jag får även en inre känsla av godhet, snällhet, kärlek och en sorts frid vid änglars närvaro.

Ja, änglar är definitivt med dig vid all kommunikation, om du ber dem. De älskar att hjälpa till. Vi människor har ett ego och det är vår rädsla, ibland tar rädslan och oron över. Änglarna hjälper oss då att se vår fulla potential och släppa in kärleken istället.

 

Skyddsänglar

Våra skyddsänglar är personliga, till var och en av oss. De finns vid din sida hela livet på denna jord. Skyddsänglar är energi, ljus helt utan ”ego” och en källa från det gudomliga till dig. De är budbärare och skyddar dig. Tänk att du har en egen bästa vän vid din sida, visst är det fint!

 

Ärkeänglar

Det finns många ärkeänglar och deras huvuduppgift är att leda alla andra änglar. De har lite mer omfattande områden än skyddsänglar. Varje ärkeängel är förknippad med ett speciellt ansvarsområde.

 

Andliga guider

Du har minst en guide som följt dig sedan innan du föddes.

Din guide är den som alltid finns där för dig och vill hjälpa dig.  Guiden stöttar dig och du kan få kontakt när som helst. Ju mer stressade vi är, desto svårare är det att få kontakt så hitta ditt sätt att varva ner och komma i kontakt med dig själv för guiden finns inom dig. Ett sätt är att vara i tystnad, kanske vistas ute i skogen eller träna yoga. Jag själv får mycket till mig av min guide när jag är i rörelse eller i tystnad. När jag är ute och springer eller är med djuren. Jag får också till mig vägledning av min guide i ett lugnt tillstånd.

 

Jag ber alltid änglarna om hjälp eftersom de har en stor betydelse för mig, både privat och yrkesmässigt. Jag tackar alltid mina guider och änglar för att de finns runt omkring mig. Universum är fyllt av hjälp och kärlek till oss människor, så du kan aldrig be för mycket. De vill vara dig nära.

 

Varma kramar från mig,

AnnaSignatur.jpg

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler krönikor

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.