Helena-Magdalenas astroguidning: Vecka 27!

Veckans planetmöten skapar båda tyngre och lättare känslor. Se till att ta tid för dig själv. Gör sådant du tycker om och ta hand om dig. Helena-Magdalena ger dig rådet att meditera och lyssna till ditt inre.

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Getty Images

Helena-Magdalenas astroguidning för veckan!

Vecka 27, 2021

Tiden 5/7 – 11/7

 

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

Sommar, semester och Solen i underbara, intuitiva Kräftan. Passa på att ta dig tid att få vara lite för dig själv, att meditera och lyssna till din inre guidning! På lördag har vi en vacker nymåne i Kräftan, då Kräftan styrs av Månen så blir den extra känslosam och på söndag går även Merkurius in i Kräftan. Kräftan symboliserar den goda modern som ger kärlek och omsorg till människor den möter. Kräftan är också väldigt intuitiv och är ett kraftfullt ledartecken, feel the power!

 

Måndag 5/7

I dag möts Solen, 14* i Kräftan, och Uranus, 14* i Oxen, i en spännande sextil. Det är en underbar och spännande transit! Det är en härlig tid för spännande överraskningar. Du kan få nya insikter som ger dig en skjuts framåt i livet. Kreativiteten blomstrar. Du kan också möta nya, spännande människor.

 

Tisdag 6/7

Merkurius, 23* Tvillingarna bildar i dag en kvadratur till Neptunus på 23* i Fiskarna. Analytiska lufttecknet Tvillingarna. Nu gäller det att försöka ha koll på fakta för Neptunus gör att vi kan flyta i väg i drömmar och illusioner och det uppstår lätt missförstånd. Så, ta med dig rådet att vara extra noga i dag.

 

Onsdag 7/7

I dag möts Venus, 12* i Lejonet och Saturnus, 12* i Vattumannen i en opposition. Denna transit bidrar med lite tyngre känslor, du kan känna dig ensam, missförstådd eller att saker och ting tynger dig. Försök att ta tag i det du verkligen måste göra så att du kan få göra roligare saker senare. Det kan bli förseningar av olika slag som också gör att du känner dig ledsen. Men du, det är alltid mörkast innan gryningen och denna transits energier växlar snart igen. Gör något du tycker om att göra så känns det bättre.

 

Torsdag 8/7

I dag är Venus i Lejonet återigen på banan, nu bildar hon en kvadratur till Uranus i Oxen på respektive 14*. Denna transit kan trigga och utmana relationer på olika sätt. Uranus är den inre rebellen som kan triggas i gång nu och du kan känna att du vill ha större frihet i din relation och se upp så du inte agerar i affekt och inte drar allt till sin spets, för långt! Andas och sätt ner foten om det behövs men på ett sunt och bra sätt.

 

Fredag 9/7

Inga transiter

 

Lördag 10/7

I dag strålar en vacker nymåne på himlen, denna nymåne är på 18* i Kräftan. Månen styr över Kräftan så det är en underbar energi i denna tranist. Dessutom bildar Månen en sextil till spännande Uranus i Oxen och en härlig trigon till Neptunus i Fiskarna! Wow! Med denna härliga trigon till spirituella Neptunus och med en sextil till Uranus som står för wake-up så är det en så underbar energi som ger dig känslan av att livet har en större mening och att du vill hitta den. Lyssna till din intuition i dag och rikta fokus på framtiden och på din själsliga utveckling. Det är även härliga överraskningar i luften då Uranus är med på ett hörn. Saturnus bildar spänningar mot Venus och Mars, så även om du känner att du sitter fast i alla åtaganden så låt din intuition och guidning visa dig vägen fram!

 

Söndag 11/7

I dag går himlens budbärare Merkurius in i Kräftan! Äntligen höll jag på att skriva men visst har vi haft mycket mental energi, med många olika nya tankar och nyheter omkring oss? Nu stillnar den energin och vi går från att vara analytiska och mentala till att söka svaren inom oss, lyssna till din intuition och känn efter vad som känns rätt för dig nu.

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.

Om du vill lära dig mer om astrologi kan du gärna gå Tidningen Näras webbkurs om astrologi som jag har skrivit. Klicka här för att läsa mer om kursen! 

Du är också varmt välkommen att läsa min blogg eller titta in på mina hemsida.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.